ÅterbetalningspolicyDer gives 14 dages fuld fortrydelsesret på alle varer købt på hjemmesiden. Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter modtagelse og produktet skal være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på hej@slowstudio.dk. Du kan evt. bruge forbrugeraftalelovens standard fortrydelsesformular, men det er ikke et krav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Slow Studio ApS at vurdere varens stand.

Ikke afhentede pakker

I tilfælde af at en pakke sendes retur fra pakkeshop til vores lager, fordi den ikke er afhentet i pakkeshoppen inden for tidsfristen, opkræves et administrations- og forsendelsesgebyr, såfremt den skal ompakkes og sendes afsted påny. En ikke afhentet pakke betragtes ikke som retur.