Mor og søn bidt af keramik

Mor og søn bidt af keramik

Therese og Kristoffer er mor og søn og havde for 2 år siden aldrig rigtig prøvet at lave keramik før. Det ændrede sig da de meldte sig til et aftenkursus sammen for at lære håndværket og for at bruge noget kvalitetstid sammen.

De er begge af natur meget kreative og initiativrige. Kristoffer er dyrlæge og Therese arbejder med IT - begge på fuld tid - så keramikken bliver udforsket og dyrket 2 faste dage om ugen ved siden af deres normale arbejde.

Foretningspartnere  

Søndag og mandag er således altid dedikeret til at udvikle, bygge og planlægge i huset i Greve. Therese har altid mange tanker og ideer og Kristoffer er god til at eksekvere.

Så de to tilbringer meget tid sammen på en anden måde end bare over en kop kaffe i ny og næ, men de er faktisk forretningspartnere og det er netop en inspirerende og berigerende måde at være mor og søn på. 

Sushirestaurant køber lokal unik keramik

Da de er autodidakte er de ikke bange for at prøve nye og nogle gange nogle atypiske metoder af inden for keramik, hvilket udmønter sig i meget personlig keramik. Den lokale sushirestaurant i byen har også været forbi og bestille unik og lokal keramik fra de to.

Kristoffer er vild med at dreje vaser og er i øvrigt begyndt at udvikle sine egne keramikgadgets vha. sin 3D-printer, hvilket er helt særligt. Han har bl.a. udviklet nogle glasurredskaber til at montere direkte på fingrene.

Få brændt lokalt 

Vi elsker Therese og Kristoffers helt unikke drive og tilgang til kreativitet og keramik. Derfor har vi også valgt at slå pjalterne sammen, så du fremover kan få brændt din keramik hos Therese og Kristoffer. Måske de to også giver et par fif når du kigger forbi.

 Mor og søn samarbejder om deres nye keramik-biks

Tillbaka till blogg