✅ 4.8 på Trustpilot

Stinnes datter er på efterskole, så nu er værelset inddraget til tuftestudio

Oktober 2022

Månedens tuftekunstner

Vi har besøgt Stinne fra Islands Brygge i København, der altid har arbejdet kreativt men aldrig før har været så tæt forbundet med et håndværk som med tuftingen.

Man er ikke i tvivl om man er kommet ind i et kreativt hjem fyldt med personlige og unikke detaljer - herunder selvfølgelig en hel masse tuftede tæpper. 

Efter et kursus blev Stinne hurtigt bidt af tuftingen, og nu er teenageværelset i lejligheden på Islands Brygge omdannet til tufting studio, mens datteren er på efterskole.

Stinne arbejder meget med former og farver og er allerede begyndt at sælge ud af sin kollektion. Og det betyder noget - for som hun siger: “det er jo bare dejligt, hvis andre kan lide, hvad jeg laver”.

Seks hurtige om tuftingHvordan startede du med tuftingen?

Startede først med et kursus med danellanålen, og derefter opdagede jeg tuftingpistolen 🤩

Hvilken følelse giver det dig at tufte?

Følelsen af frihed uden begrænsninger. Elsker at være kreativ. At tufte giver mig go' energi. Der er ikke langt fra idé til resultater, og så giver det en god følelse at lave et projekt.

Hvad er du i gang med lige nu?

Er lige nu igang med en stor løve.

Hvad er dit næste tufteprojekt?

Jeg tager en dag ad gangen 😉 Men jeg har virkelig mange idéer, som skal ud i livet 💚 Tænker blandt andet at jeg skal tufte en computertaske til min datters computer 😅

Hvad drømmer du om din tufting skal føre til?

Jeg drømmer om min tufting kan  bidrage til glæde i hverdagen

Hvem eller hvad inspirerer dig i din tufting?

Bliver inspireret af mit liv og omgivelser 🫶🏼